Lokacija

Apartmani i sobe Irena nalaze se na 500 metara od središta živopisnoga grada Rovinja. Objekt nudi privatni bujni vrt s prostorom za sjedenje i besplatni WiFi. Najbliža plaža udaljena je 700 metara.

Sve klimatizirane smještajne jedinice uključuju prostor za sjedenje, TV te vlastitu kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Pojedine jedinice imaju terasu ili balkon s prostorom za sjedenje.

Restorani, barovi, trgovine i tržnica smješteni su 100 metara od objekta. Glavno gradsko šetalište nalazi se na svega nekoliko koraka. Rovinj krase brojne povijesne znamenitosti, među kojima je barokna bazilika Sv. Eufemije, udaljena svega nekoliko minuta hoda od središta grada.

Sadržaji za tenis i jahanje nalaze se na 2 km od objekta. Diljem Rovinja i u okolici smještene su brojne biciklističke staze.

Glavni autobusni kolodvor udaljen je 900 metara, a Zračna luka Pula smještena je 45 km od objekta. Iz rovinjske luke svakodnevno plove brodovi do okolnih otoka.

Rovinj

Rovinj je šarmantan hrvatski gradić smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka.
Zahvaljujući starogradskoj jezgri, te mnogim kulturnim i prirodnim atrakcijama, smatra se jednim od najljepših hrvatskih gradova.

Gosti se ponajprije zaljube u njegove znamenitosti, plaže, otoke, ali i druge ljepote, pa se tako Rovinj iznova može pronaći na njihovoj listi gradova koje žele posjetiti.